KLEN’ART Chardonnay

16,90

CHARDONNAY, vrhunsko belo vino (2018), 750 ml, 13,5 % alkohola

Na 110 m višinske razlike med Koprom in Trstom v idilični vasici Plavje družina Klenar obdeluje 11 ha vinogradov. Njihova lega nudi odlične razmere za nego znanih sort: malvazije, chardonnayja, modrega pinota, cabernet sauvignona, cabernet franca in avtohtonega refoška.

Eden najbolj zanimivih logotipov slovenskih vinarjev je sigurno Klen’art.

Rumeno-zlati okvir je sonce, saj brez sonca ni dobrega vina. Modra barva je morje, rumena zemlja, vijolična je barva avtohtone istrske sorte refošk, rdeča pa pomeni KRI in SRCE vinarja, ki vam je pridelal to vino.

Penine in vina Klen’art iz slovenske Istre so elegantna, sveža, nežnega okusa in nosijo podpis UMETNOST POZNAVANJA VINA.

Vino je sad tisočletne povezanosti človeka in narave. Z buteljko vina poklanjamo to zgodbo povezanosti. Pomislite, ali ste že kdaj srečali koga, ki se ni razveselil vrhunske steklenice penine ali vina? To je pravo darilo tako za poslovni svet kot romantične trenutke, saj gre za pozornost, ki razveseli vsakogar.

Zato smo se pri ninivalentin.si odločili, da ustvarimo »jagodni izbor« penin in vin Klen’art, primernih za vse priložnosti.

 

Pogosto kupljeno skupaj :
Klenart chardonnay jpg (2)
Gledaš::KLEN'ART Chardonnay
16,90
8,90
8,90
11,90
12,90
12,90
Skupaj: 16,90