Spletna cvetličarna in zakladnica daril Nina in Valentin od same ustanovitve leta 2010, skupaj z vašo pomočjo vsak dan pošilja sporočila in zbližuje ljudi s cvetjem in vrhunskimi darili.

Naše poslanstvo je pošiljanje sporočil zahvale in ljubezni, ustvarjanje bližine med ljudmi, ki nam zaupajo, da bomo dostavili izbrana darila z vso skrbnostjo in pravočasno. Vsak dan spremenimo v posebno priložnost. V kolikor želite poslati šopek ali darilo za zahvalo, sporočiti »Rad te imam«, »Vse najboljše« ali preprosto »Mislim nate«, lahko vedno računate na nas.

Imamo samo en cilj in sicer: Deliti srečo skupaj z vami in vam pomagati izbrati primerno darilo za vaše najdražje, zato tudi sodelujemo s cvetličarji v več kot 185 državah, kar nam omogoča, da za vas uspešno in v kratkem času uredimo dostavo cvetja in daril v katerikoli državi sveta .

Obdarovanje mora biti zabavno, veselo in enostavno! Verjamemo, da dajanje daril ustvarja srečo in povezuje ljudi. Želimo pomagati pri ustvarjanju bolj veselih trenutkov kjerkoli se že nahajajo vaši najdražji in poslovni partnerji!