Leta bežijo in vsako je nekaj posebnega. Nekatera so toplejša, druga so hladnejša. Določena so bolj uspešna od drugih, prav tako so nekatera pisana, spet druga bolj monotona. V nekaterih nas čakajo večje preizkušnje, v drugih manjše, skupno vsem pa je, da so vsa unikatna in neponovljiva ter, da po vsakem pride novo, kjer nas čakajo novi izzivi, hkrati pa tudi novi nepozabni in čarobni trenutki. V naslednjem letu ti želim kapljice izzivov ter oceane neponovljivih in čarobnih trenutkov! Vse najboljše!

Pravijo, da je (številka) starost mladosti in petdeset mladost starosti, tako da, dragi ________, ta boljše šele prihaja.

Je res že toliko let minilo odkar vstopila si na vlak življenja? A nikar se ne sekiraj, let nikar ne skrivaj, ne tlači jih v klobuk, naj ti bodo rajši v poduk! Saj v tem času enkratno bitje si postala in le najboljše od sebe dala! In tvoj rojstni dan naj bo le križišče, kjer na vseh poteh te sreča išče … Naj bo vzhod, zahod, sever ali jug, sreča v vseh smereh s teboj naj gre na pot!

Želimo ti, da nikoli ne bi izgubil veselja do iskanja in spoprijemanja z izzivi. Da bi vedno našel nekaj, kar bi te veselilo in da bi vedno užival v življenju. Naj ti današnji dan vedno ostane v lepem spominu. Naj ti naslednja leta prineso nove upe, nove začetke, nove pustolovščine in nova odkritja.

_________, kot grozd izbrane sorte vina dozorevaš iz leta v leto in plemenitiš naša srca. Vse najboljše!

Če danes ob polnoči zazreš se v nebo, tam mala zvezdica pomežiknila ti bo. Ta mala zvezdica ti tiho bo zapela, v imenu mojem ti vse najboljše za rojstni dan bo zaželela.

Vse najboljše lepotica!

Vse najboljše za rojstni dan. Želim ti, da se ti še naprej uresničujejo sanje in da bo novo poglavje v tvojem življenju polno radosti in ljubezni.

Darling! Zdaj, ko se bližaš ________. se zna zgoditi, da te kak dan slaba volja ujame … takrat se ozri k temu smejkotu in upam, da zvabi nasmeh tudi na tvoj obraz in predvsem v tvoje srce. Vse najboljše!

“Roža potrebuje sonce, da postane roža. Človek potrebuje ljubezen, da postane človek.” Phil Bosmans Draga____________, najlepša hvala, ker si mi v najtežjih trenutkih stala ob strani. Želim ti lepo praznovanje rojstnega dne in vse kar si želiš, da se uresniči.

Poznati tebe, pomeni poznati nekoga, na katerega se lahko opreš in mu zaupaš. Pomeni poznati nekoga s katerim deliš svoje spomine in sanje, svoje solze in nasmeh. Nekoga, ki ti ni blizu samo kot prijatelj, temveč kot posebno ljubljena oseba. Vse najboljše! Rada te imam.

Draga _________! Vse naj naj za tvojih 20 na 20 podlage.

Življenje je kakor knjiga. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača in vso dobroto poplača. Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen, mir in sreča. Naj nobena stran ne bo boleča. Vse najboljše za rojstni dan!!!

Za najbolj krasno, lepo, prijazno, navihano, najboljšo, najlepšo,… 30 letnico.

Draga ________, za tvoj rojstni dan ti želiva veliko smeha, veselja in sonca, ki ti bo osvetljevalo pot.

Za tvoj praznik iz srca, vse najlepše, kar svet ima.

Koliko lepega je za nas na tem svetu, če le imamo oči, da to opazimo in srce, da to vzljubimo in roko, da to stisnemo k sebi !!!! Vse najboljše dragi!

Pot življenja je stkana iz tisočerih vezi … Vezi so stkane iz čarobnih niti, ljubezni, spoštovanja, radosti in skrbi. Vrtnica usode nam ne prizanaša, življenje je samo eno. Draga _______, če je temu tako, potem: ujemi vsak hip, vsako sapo, ki diši po sreči. Naj ti bo ta rojstni dan lep, najlepši!

Draga _______, vse najboljše! Sem razmišljala o tortici s svečkami, pa glede na število svečk, bi cel kres gorel, zato raje malo vitaminčkov za zdravo razvajanje. Želim ti čudovit dan in lepo praznuj!

Draga moja ________! Uživaj cvet mladosti, si kot vrtnica v polnem razcvetu.. prečudovita, enkratna in neponovljiva… Vse najboljše za tvoj praznik ti iz srca želimo _______

Ne morem skočiti iz tvoje rojstnodnevne torte, ampak upam, da bo tudi tole presenečenje delovalo! Vse najboljše, najlepše, sproščeno in zdravo! Poljubček!

Želim ti vse najboljše za tvoj rojstni dan in vse najlepše ob najini __. obletnici poroke. Vem, da ni lahko praznovati, ko naju ločuje več 1000 kilometrov, vendar sva z mislimi in v srcu skupaj! Hvala za čudoviti dve leti zakona!

VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN 🙂 To leto je polno najlepših stvari, midva pa ti želiva da te ti čudoviti občutki in trenutki spremljajo e najdlje in naj se ti ustvarijo najbolj posebni spomini za življenje <3 Pošiljava ti kos objemčkov in poljubčkov, v mislih sva s tabo, rada te mava zelo zelo in komaj čakava, da se vidimo 🙂 cmoooooookice

Vse najboljše zaročenka moja! Hvala ker si najboljša in najlepša punca na svetu. Hvala ker me osrečuješ na vsakem koraku in si moja največja podpora v življenju. Uživej v svojem dnevu in bodi zdrava in praznuj se mnogo let.

Dragi _______, naj tvoja zvezda še naprej sije tako močno v naših življenjih. Od vseh nas ena malenkost, da zaliješ prvih štirideset in si zaležiš kaj lepega za drugih štirideset 🙂

Od nekdaj lepe so ljubljanke slovele, al’ lepše od 30 letne _______ ne bo naj nobene!

_______, želim ti vse najboljše in najlepše za rojstni dan. Si čudovita oseba, katero je nemogoče opisati samo z besedami. Vse najboljše zvezdica!

“Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, v sebi do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova poskusi: vnovič in zopet in znova.” (Tone Pavček) Draga moja, vseeeee maxxximalno najlepše za tvoj dan!!!!! Ostani tako čudovita kot si! Rada te imam!

Vse najboljše najlepši, najboljši punci mojega sveta.

______junak! Naredil nov si korak, Naš daddy, ameba, srečal novega si kolega. Abraham ni noben bavbav, če lotil se ga boš prav; Le pelji ga na eno pivo. Zraven upali pipo za gorivo. Ne pozabi na nas tri. Čeprav meduza v glavi ti živi. Samo najlepše zate si želimo. Pa da na tvoje zdravje čimprej skupaj pamet utopimo. Vse to ti želimo….

Dragocenost življenja so trenutki, ki dajejo lepoto spominom in smisel prihodnosti… Vse NAJ NAJ za tvoj rojstni dan!

Keep calm… you make 40 look good! XOXO

Vse najboljše in najlepše za rojstni dan najboljši prijateljici in bodoči mamici!

Daga moja muti zlata, čeprav malo dlje stran, te imam še neskončno bolj rada. Vse najboljše mladenka moja :*:*:*

Vse najboljše ljubezen moja. Ostani vedno moja. S teboj mi je lepo, brez tebe bolj težko. V mislih le po tebi hrepenim. Ko nov dan se prične, srce nestrpno čaka nate.

Vse najboljše! Še naprej ostani zvesta sebi in samo uživaj. Zaslužiš si!

Beseda »hvala« je tako mala, za vse, kar si mi v življenju dala. Vse najboljše za rojstni dan mami!

Je mnogo stvari, ki si jih želiš in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš.So skromne besede, ki pomenijo veliko in so prijateljstva, ki obstajajo…Samo enkrat v življenju si star 30 let…naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh. Vse najboljše in dobrodošla v klub 30 :))

Pile, vse dobro v življenju in naj te ljubezen obišče vsak dan, naj vsak trenutek bo z njo posladkan! Naj se ti vedno le tisto zgodi, kar si tvoje srce želi!

Naj te vsako jutro prebudi veselje do življenja, pogum za nove izive in nasmeh tistih, ki ti polepšajo življenje.

Naša zlata mami, babi in taščica! Za tvoj 60. rojstni dan ti želimo, da ostaneš tako energična, zdrava, vesela in vedno pripravljena na akcijo!

Imej čas za delo – to je cona uspeha Imej čas za razmišljanje – to je izvor moči. Imej čas za igro – to je skrivnost mladosti. Imej čas za prijateljstvo – to je pot sreče. Imej čas za sanjarjenje – to je pot k zvezdam. Imej čas, da ljubiš in da te ljubijo – to je privilegij bogov. Imej čas, da gledaš okrog sebe – prekratek je dan za sebičnost. Imej čas za smeh – to je glasba duše.

Beseda prijateljica izhaja iz besede, ki pomeni prost. Prijateljica je nekdo, ki ti da prostor in možnost, da si to, kar si. Radi te imava. Vse najboljše!

Not growing Old, just increasing in VALUE. Rada te imam in želim ti vseee najlepše.

Vse najboljše naša zlata babi!!!

Fabulosity never goes out of style!!! HAPPY BIRTHDAY SIS !!!!

Vse najboljše najlepši, najpametnejši, najzabavnejši in najboljši možakar na tem planetu!

Vse naj naj za tvoj rojstni dan. Naj ti ga polepša »Bucket of Love« tvojih sodelavk 🙂

Naredi nekaj, kar te bo dodatno izpolnilo, zaradi česar se boš bolje počutila. Kaj je to, ugotovi sama. Ko boš to izvedela, boš šla laže v akcijo, ki te bo pripeljala do želenega cilja. Ne pozabi se zabavati. Svojo sanjsko knjigo piši sama, lahko pa jo ustvariš skupaj s svojimi domačimi, s prijatelji… Srečno, na poti do cilja!

Za tvoj roj. dan ti želim, da se vse lepe sanje začnejo spreminjati v resnične stvari in da se sanjave minute prebudijo v živahne dni. Veliko lepega ob tvojem 40. rojstnem dnevu, iz srca in na dobra stara vremena, vse naj naj.

Naj bo današnji tvoj dan prežet s sončnimi žarki, večer pa osvetljen s sojem čudežnih zvezd. Naj bo vsaka želja v tvojih mislih manifestirana v najlepši možni obliki in naj skrbi pozitivna energija odžene daleč stran! Vse najboljše ti želimo danes, jutri in vsak dan 🙂

Irenca, hvala ker si najvecji sonček v mojem življenju! Želim ti posebno vesel dan in naj bo takšno tudi tvoje leto: veselo in nasmejano! Cin cin to my best friend!*** 😉

Draga _______, za sanje in domišljijo! Srečen in vesel prvi rojstni dan!

Ker baje ne praznujete današnji dan vam pač ne bova čestitali…. pa vseeno… Rade vas imamo!

Draga moja, ostani vražja še naprej! Rada te imam.

Kratko moje je voščilo, samo da bi se izpolnilo. Brez težav in brez trpljenja, dnevi tvojega življenja naj potekajo lepo, tudi zame to sreča bo. Vse najboljše !

Draga moja prijateljica! Vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu, zelo sem srečna, da te imam v svojem življenju. Vse lepo ti želim, vedno! Rada te imam!

Draga _______, ne nisi stara, premlada si za vse kar si že dosegla. Verjamem, da boš dosegla še več, tudi tiste neizpolnjene želje. Vse naj naj!

Številke niso pomembne, šteje to, kar je v srcu, mislih in našem pogledu na svet. Naj bo slednji čim bolj pozitiven, sproščen, navihan in zvedav. Veselo in sončno 30-ko 🙂 Rada te imam!

Vse kar upaš, naj se izpolni, kar iščeš, naj se odkrije, kar si želiš, naj se uresniči, vse kar v srcu čutiš, naj se v srečo in ljubezen zlije. VSE NAJBOLJŠE!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, a v sebi – do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova poskusi vnovič in zopet in znova. (Tone Pavček) Vse najboljše!

“VSE NAJBOLJŠE” ti ptički žgolijo, vsi mi ti pa zdravja in sreče želimo, veselja in smeha polne vreče – vse to naj ob tebi ves čas bedi .

Veliko je takih dni,ko sreča se ti nasmeji.So pa tudi slabi dnevi, zato zdaj želimo ti, da bodi srečna na ta dan,ko praznuješ __. rojstni dan.

Kljub razdalji, ki naju loči, ne glede na to, kako naju je življenje spremenilo, bova ostala večno povezana. Vedno boš dragocen del mojega življenja. Happy 40th Birthday!

Draga moja, Srečno novo leto 😀 Hvala, da si. Ti. Zakon na miljavžnt področjih. Naj bo naslednje EMŠO leto polno čarovnije, iskric, smeha, ljubezni in prijateljstev. Pa čokolade. In živali (na krožniku in v naravi).

Želimo ti, da ti bo zdravje dobro služilo in boš še naprej tako dober učitelj, motivator in prijatelj. Prav tako ti želimo veliko uspehov na tvoji osebni in poslovni poti. VSE NAJBOLJŠE!

Draga ____, vse najboljše. Posvetilo zate: “Največ, kar za svojega prijatelja lahko storim je, da sem preprosto njegov prijatelj.” Saj veš kdo ti tole pošilja…

“Sreča je srečati prave ljudi, ki v tebi pustijo dobre sledi.” Tone Pavček

Danes je tvoj srečni dan! Glavni dobitek: Bon za večer smeha, zabave in družabnih iger s prijatelji. Veljavnost: 1 leto oziroma po želji 🙂 Draga Nina, vse najboljše za rojstni dan!

“Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš – sence.” ― Tone Pavček Vse najboljše in polno poljupčkov!

Draga moja, vse najlepše za rojstni dan, ne morem verjet, da taka dvajsetletnica, praznuje štiridesetletnico, vendar pa ti vseeno želim iz srca, da taka kot si bila doslej, mi ostani še naprej, da življenje ti še naprej cveti, da boš obkrožena z veselimi ljudmi, ostalo pa sama naredi si! Vse naj, naj za 40. rojstni dan! Rada te imam!

A slišiš kako kričiva iz drugega konca te krogle? Vse Najboljše, draga _____! …vesela da sva del tvojih poti in hvaležna, da si se ti s svojim sladkim smehom, nagajivim karaketrjem in elegantnim stasom zasidrala v najinih srcih za vedno. ‘Hope smiles from the threshold of the year to come, whispering it will be happier..’ Alfred Tennyson

Draga naša ____, želimo ti vse najboljše, bodi vedno tako vesela, polna energije in obdana z ljubeznijo tvojih dveh fantov. Radi te imamo ter ti pošiljamo poljube in objeme!

Vse najboljše ti vošči princeska ob dnevu, ki ga še posebno rad praznuješ. Le zakaj 😉 ker se sladkaš s tortico. Tokrat pa dobiš še eno na balonu, ki bo krasil in dodal še en spominek v Kranju. Objem in poljubček

S to pa le ne čakaj, da jo pojeva skupaj. Naredi si sladek rojstni dan! Še enga lupčka, ta pa je od pandice 😉

Draga moja, želim ti vse lepo kar ponuja življenje za tvoj rojstni dan. Rada te imam iz srca in hvaležna, da si tu❤. Uživaj lep dan , sej je sam številka:)

En poljub na vsako stran prejmi za svoj rojstni dan. Srček moj pa ti želi še veliko rojstnih dni!

Draga ____, danes si morda starejša, kot si kdaj bila, si pa hkrati tudi mlajša kot še boš. Vse je samo stvar perspektive:) VSE NAJBOLJŠE!

Želiva ti obilo zdravja in dobre volje! Da bi se še vedno skupaj smejali in imeli radi!

Mnogo sreče in veselja, brez bridkosti in trpljenja, da polna boš radosti, v tej lepi mladosti!

Vse najboljše draga ____! Sanjaj, kar bi rada sanjala, lepotica plavo-oka! Uživaj in bodi še naprej tako sonce, ki razsvetli še tako temen prostor in nariše nasmeh na prav vsak obraz! Rada te mava!

Draga slavljenka! V vsakdanu smo se izgubili, pogosto iščemo poti, kako bi skupaj se dobili, nazdravili na lepe dni. Zato šopek teh cvetlic je zate, naj pove ti, da mislimo nate, naj bo zdravja res obilo, naj življenje ti bo milo, naj ti bo prijetno slavje, iz srca ‘Na zdravje’! Vse najlepše ob veličastnem jubileju ti želimo …..

Draga soseda, tako blizu smo pa vendar (na žalost) tako daleč! Vendar želje iz srca ne poznajo omejitev 😉 Vse najboljše za tvoj rojstni dan ti želimo ….

Vsak žarek sonca, ki se bo danes prikradel na zemljo, bo sijal le zate. Danes je poseben dan – vsi mislimo nate! Danes je tvoj dan! Ob osebnem prazniku ti želimo veliko sreče, veselja, zabave predvsem pa zdravja. Vse najboljše za rojstni dan!

Naj bo rojstni dan samo tvoj, naj bo prijeten in sproščen, poln toplih besed. Lepih pogledov in iskric v očeh.

Draga moja vse najboljše! Še naprej uživaj življenje s polno žlico in vedi, da te imam rada.

Danes 50. rojstni dan slaviš, a vsak dan lepša se nam zdiš. Tople so tvoje roke, srce polno dobrote je, lepo se imej,veliko se smej, naj zdravje te nikdar ne zapusti, to TI iz srca želi …