10 nasvetov kako osvojiti punco (Romantika za telebane)

Ni vsak rojen romantik. Potrebna je praksa, potrpežljivost in 10 nasvetov Nine & Valentina kako osvojiti punco.

Bodimo realni. Kar se tiče romantike imajo nekateri ljudje to v krvi, medtem, ko je za druge romantika velik izziv. V kolikor spadate med zadnje ne skrbite. Obstaja upanje.

Naslednjih 10 nasvetov bo pomagalo zvišati vaš R.Q., romantični količnik:

Komunikacija je ključnega pomena

fant posluša punco
Prvo pravilo romantike je: poslušajte! S poslušanjem in razumevanjem – kaj vaša draga želi, potrebuje in po čem hrepeni, boste bolje razumeli kakšno presenečenje ji bo zamajalo tla pod nogami.

Na primer, če razlaga o posebni knjigi, ki bi jo rada prebrala ali izletu, ki si ga že dolgo želi, so to romantični namigi in morate odreagirati.

Kupite to knjigo ali bolje, rezervirajte romantični vikend stran od ponorelega sveta (če in ko je primerno). Bodite pozorni kaj se dogaja v svetu vaše ljubljene osebe in bližje boste romantičnemu življenju v dvoje.

Naj bo vaša prioriteta

Romantika ni izumrla, čeprav nekateri tako mislijo. V bistvu je najboljši način, da jo uporabite že pri naslednjem zmenku, zato razmislite kakšen je vaš trenutni spisek prioritet in na njem naredite nežen probrat.

Na primer, če ste zelo zaposlen poslovnež je čisto preveč lahko svojo kariero postaviti na vrh svojih prioritet.

Svoji partnerici ali potencialni partnerici boste pokazali kako pozorni ste, če jo postavite na prvo mesto. Bodite kavalir že s tem, da na zmenku ne komunicirate z vašim BlackBerry-em ter posvečajte posebno pozornost potrebam vaše izvoljenke.

Preproste geste s katerimi boste pokazali svojo naklonjenost bodo dolgoročno razvnele vaše romantično življenje.

Bodite spontani

družabni ples nad mestom

Ne pozabite, to je še vedno najbolj uspešen recept. Naredite nekaj nepričakovanega. Objemite svojo izvoljenko in jo sredi mesta zavrtite ob zvokih uličnega glasbenika.

Nenajavljeno se pojavite na vratih s šopkom rož in steklenico vina. Pozabite na večer s prijatelji, naročite hrano domov in skupaj preživita miren večer v dvoje. Naj bo spontanost del vašega življenja, s katero boste na površje potegnili romantika, ki se je skrival v vas in zmešali boste svet svoje izvoljenke.

Smeh + Romantika = Čudovit zmenek

Nič ne združi dve osebi bolj kot smeh. Torej, če želite izboljšati svoj romantični svet, potem vnesite v enačbo humor. Če ste v dvomih glede svojih zmožnosti, da bi svojo partnerico nasmejali, potem jo peljite gledati komično predstavo ali film.

Veliko se bosta smejala in imela bosta o čem govoriti. Na enostaven način boste zanetili romantični ogenj v zvezi, ki veliko obeta.

Prava romantika je neprecenljiva

i love you v snegu kako osvojiti punco

Vsak, ki ima veliko denarja lahko dvori z večerjami in dragim vinom. Ni nujno, da prava romantika sploh kaj stane. Veliko je dosegljivih in brezplačnih načinov, da osvojite srce po katerem hrepenite.

Od preproste podoknice do iskrenega ljubezenskega sporočila in z mesečino obsijanim sprehodom z ramo ob rami. S tem boste svoji najdražji pokazali vašo nežnejšo plat bolj kot pa z zasipavanjem z denarjem, dragimi darili in kričečimi doživetji.

Kompliment, kompliment, kompliment!

Ko ste v dvomih si pomagajte s komplimentom. Nenazadnje,  kdo ne želi slišati kaj lepega o sebi? In ni potrebno, da je vsiljiv in jokav.

Vaš kompliment je lahko preprost, kot recimo, da poveste vaši dragi, da njen parfum diši fantastično, kako lepa je v soju zvezd in kako radi ste v njeni družbi. Pomembno je, da je vaša pohvala pristna in izrečena v pravem trenutku.

Kako osvojiti punco? Dajte ji tudi dovolj prostora

punca ki potuje

Četudi si vsi želimo bližine svojega najdražjega, lahko tudi preveč bližine ubije romantiko. Temu se lahko izognete tako, da svoji dragi nudite veliko pozornosti, ko sta skupaj in da ji ne dihate za ovratnik, ko sta narazen.

To ne pomeni, da nikdar ne pokličete (čeprav ste rekli, da boste), ampak ne kličite dvajsetkrat na dan. Ne izsesajte ves njen prosti čas. Še vedno imate svoje življenje in svoji partnerici boste nudili dovolj prostora, da uživa svoje življenje. Ustvarite malo prostora med vami ter vašo drago in lahko ste prepričani, da boste s tem takoj romantično zanetili vajin odnos. 

Umetnik ustvarjanja dobrega razpoloženja, prave lokacije in ambienta

Ključ do odličnega romantičnega okolja leži v komaj opaznih detajlih.  Ko postanete mojster v ustvarjanju odličnega razpoloženja na čudoviti lokaciji, obkroženi z ravno pravšnjimi detajli, boste obsežno povišali možnosti za romantični uspeh.

Ne pozabite – romantike ne smete posploševati. Kar neko osebo prevzame, lahko pri drugi spodleti. Posvetite pozornost temu kaj ima vaša izbranka rada in kaj ne in potem to vključite v vsak detajl vašega romantičnega dogodka.

Izkušnje za popolnost

inspirational quote

Kot pravi star pregovor, »Če prvič ne uspeš, poskušaj in še enkrat poskušaj.« Če in ko se srečate z oviro (ali polomom) ne obupajte. Zapomnite si, da romantika potrebuje veliko prakse.

Dovolite si poskusiti nove stvari in jih sprejmite četudi ne prinesejo romantičnih rezultatov. Pogovarjajte se s svojo izvoljenko o tem kaj je šlo narobe in kako se naslednjič podobni situaciji izogniti. Potem se poberite, otresite s sebe prah in si dovolite ponoven romantični poskus.

Ohranite romantiko živo

Ko ste osvojili cilj po katerem ste hrepeneli, to je njeno srce, si dobro zapomnite, da ne smete nikdar pozabiti na romantične geste. V zdravem odnosu romantika nikoli ne umre. Naše preparirane vrtnice ohranjajo spomin na vas v prostoru še nekaj let.

To dolgujete sebi in svoji partnerici ter vajini prihodnosti »srečna do konca svojih dni«. Iskrico morata ohraniti in vajin odnos bo cvetel.
V kolikor boste kdaj v dvomih si ponovno preberite teh 10 nasvetov, ki bodo poživili vaš svet romantike.

Izogibajte se predvidljivosti. In najpomembneje, posvečajte pozornost željam, potrebam in hrepenenjem svoje partnerice. Držite se tega in vaša najdražja bo srečna, zadovoljena s tem pa tudi vaše romantične potrebe.
In, drage dame, v kolikor ste prebrale te nasvete, enako velja tudi za vas!