Ena in edina (večna vrtnica)

50,00

Luksuzno, razkošno darilo za vaše najdražje, kjerkoli že so. Večne vrtnice so poseben način, da se zahvalimo, opravičimo, spoprijateljimo ali celo zaljubimo. Povzemajo najlepše želje, občutke in sporočila v majhnem, sijočem paketu.

Ena izmed prvotnih potreb vsakega človeka, kot pravi psihologija, je namreč, da osreči tiste, ki jih ima rad. Darila so za take geste sijajna. Ker ne gre le za nakup darila, ampak posluh, čarobnost, pozornost, da prisluhnemo tistemu, ki ga imamo radi, da ugotovimo, kaj si iskreno želi in čuti, česa se resnično veseli. Zato vam bo večina ljudi povedala, da se bolje počutijo, kadar kaj podarijo in ne samo prejmejo. Darila vzbujajo nasmehe in tople občutke, skupaj z njimi pa vedno potujejo tudi objemi, poljubi in srčne besede, in ravno ti so tisti, ki delajo darila najvrednejša.

 

Navodila

za daljšo svežino in obstojnost aranžmaja Ena in edina:

  1. Vrtnic ne odstranjujte iz škatle.
  2. Ne zalivajte.
  3. Aranžmaja ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi, delujočim grelnim in klimatskim napravam, ker lahko barva vrtnic zbledi.
  4. Vrtnice so občutljive, zato z njimi ravnajte nežno in previdno.

 

Dostava na dom

Izberete barvo vrtnic in darilno škatlo iz naše široke ponudbe ter pošljete prek spleta. Poklanjanje pozornosti ljubljeni osebi bo tako še posebej enostavno, hitro in presenetljivo. Spletno naročilo vam bo prihranilo čas, najbolj popolno darilo boste lahko sproščeno izbrali v udobju doma brez obiska cvetličarne, prejemnica ali prejemnik pa bo zagotovo presenečen_a ugotavljal_a, kdo je pošiljatelj oziroma pošiljateljica. Dostava po Sloveniji in tujini na katerikoli naslov.

 

Ostala ponudba Darila in cvetje

Paket Ena in Edina, kakovostni šampanjci, sladke košarice, rože v škatli, darilne vrtnice v škatli, najbolj iskane, klasične rdeče vrtnice, zlate vrtnice, kot tudi 101 vrtnica so le en del naše ponudbe.

V naši spletni cvetličarni najdete najlepše cvetove, sveže in dolgotrajne (preparirane) vrtnice, razkošne pijače, balone, košare s sadjem, plišaste igrače, darilne škatle in še več. Naj gre za luksuzna darila za ženske ali luksuzna darila za moške, darilo za rojstni dan, darilo za obletnico, darilo za punco, darilo za fanta ali katerokoli praznovanje. Naši aranžmaji so odlično darilo za obletnico, rojstni dan, valentinovo, 8. marec in druge praznične priložnosti, zahvaljujoč razkošni, elegantni embalaži ter kakovostnemu cvetju vseh odtenkov in oblik. Tudi šopke izdelamo za vse priložnosti in po vašem okusu.

Večne vrtnice

ali dolgotrajne, preparirane vrtnice so 100 % naravne rože, ki so podvržene posebnemu postopku obdelave za podaljšanje njihove življenjske dobe. Za ta postopek so izbrane le najlepše vrtnice.

V prvi fazi beljenja vrtnice popolnoma potopijo v etanol, kjer jim odvzamejo naravno barvo in vonj. Brezbarvni cvetovi brez vonja preidejo v naslednjo fazo dehidracije, kjer vrtnice izsušijo, da izgubijo svoj naravni sok, ter dodajo mešanico glikolov, ki bo cvetju omogočila, da ostane sveže dlje časa. Kasneje se vrtnicam dodata še barva in aroma. Umetno dodana aroma traja več kot 6 mesecev, svežina vrtnic pa več kot 3 leta. Tako so vrtnice pripravljene, da jih za vas skrbno in z ljubeznijo vstavimo v posebne škatle, kjer vas bodo še leta in leta spominjale trenutka poklona ter s tem prinašale toplino in ljubezen.

Pogosto kupljeno skupaj :
Ena in edina večna vrtnica
Gledaš::Ena in edina (večna vrtnica)
50,00
8,90
8,90
11,90
12,90
13,90
12,90
Skupaj: 50,00